Reduceri la Fitbit pe Amazon UK

Rasfoind reducerile de pe Amazon UK in dimineata asta vad ca au un ‘Today’s Deal’ la 3 modele de bratari (bine, doua si un ceas) Fitbit: Ionic, Alta si Charge. Reducerile sunt intre 20% si 36%, in functie de model.

Spre exemplu: Ionic e redus cu 20%, si l-am pus in cos si vad ca transportul costa aproximativ 6.1£, pentru un total de 245£, adica 1276.35 RON. Comparativ, la Emag astazi e 1.899 RON, deci reducerea e mai mult decat substantiala. Dezavantajul este ca probabil va fi nevoie sa il trimiti international daca se strica. Dar si asa, cu un expediat international (zic daca, pentru ca se poate sa il plateasca Fitbit, nu stiu) tot iesi mai ieftin decat la noi.

Pentru celelalte doua modele trebuie sa iti calculezi singur, dar avand in vedere ca reducerile merg spre 36%, ma astept sa fie si alea mai ieftine decat la noi.

   

 

Disclaimer: linkurile de pe Amazon sunt de afiliat. Asta inseamna ca Amazon imi da mie ceva procentaj infim de mic (sub 0.5%) daca tu cumperi folosind un link de pe blogul asta, fara ca tu sa platesti ceva in plus. Practic e un mod in care-ti arati aprecierea fara sa te coste nimic, cumparand ceva de care probabil ai nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *