Gustare rapida si cu usoara: soric

Sursa: https://cora.ro

Am descoperit recent ca in Auchan se gasesc cutiile astea de ~300 de grame de soric. Partea proasta e ca nu stau prea mult pe rafturi. Adica penultima data am gasit prin noiembrie, si de atunci pana acuma doua zile nici urma (cu mentiune ca se poate ca lumea sa fi cumparat in exces pentru porcariile de Craciun).

Idee e ca soricul asta e gata preparat pentru consum, cu boia si usturoi, si e usor parlit ca sa nu ti se faca gretuca. Bineinteles, asta daca-ti place soricul, ca sunt convins ca nu e ceva pe gustul tuturor. Dar daca e, cutiile astea de la Integra au 106 calorii pe 100 de grame, ceea ce e incredibil de putin si perfect pentru o gustare. Gandeste-te comparativ, un baton de cereale are 80, 90 de calorii la 35, 40 de grame.

Per total, ai mult mai multe sanse sa linistesti un stomac usor zgomotos cu o portie de 100 de grame fata de una de 35, si pentru diferenta de 10, 20 de calorii e mult mai rentabil.

O cutie are aproximativ 300 de grame si costa intre 8 si 9 lei la Auchan, si eu personal consum una intr-o saptamana, deci si pretul e foarte bun.

Oricum, recomandarea mea e sa il combini si cu ceva leguma care nu necesita paine, precum un castravete si asa ai o gustare sanatoasa de vreo 200 de grame, cu mai putin de 150 de calorii. O delicatese!

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *